Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saippuat

 

 

Valmistan käsityönä hyvin puhdistavia ja vaahtoavia palasaippuoita. Ne käyvät koko vartalon pesuun. Saippuat ovat helliä iholle, sillä ne on tehty luonnollisista kasviöljyistä ja -rasvoista. Ne eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- ja lisäaineita. Saippuat ovat miedosti hajustettuja tuoksuöljyillä ja luontaisilla aineilla, kuten hunajalla, kahvilla ja kaakaolla.

Saippuat tehdään pienissä erissä käsityönä, joten jokainen pala on ulkonäöltään uniikki.

Säilytä saippuaa alustalla, jossa se ei jää makaamaan veteen. Näin saippuasi kuivuu käyttöjen välillä ja säilyy hyvänä pidempään.

Kaikilla saippuoillani on ammattilaisen tekemä turvallisuusarviointi ja ne on rekisteröity TUKESin valvomaan kosmetiikan valmistajien rekisteriin.

Saippuoita myyvät:

Heinäveden Jalkine

Parturi-kampaamo Soili Heiskanen, Heinävesi

Kyläkauppa Siikamäen suoramyynti, Pieksämäki

Aito Tavara, Liperi

Taito Shop, Varkaus

Ullan Aito&Herkku, Kitee

Koivikon Kievari, Kitee

Kermankosken kioski, Heinävesi

OSTA VERKKOKAUPASTA!

 

Hunajainen serenadiHunajainen serenadiHunajainen serenadi

Hunajasaippua on hoitava ja vaahtoaa pehmeästi. Kasvirasvojen ja -öljyjen lisäksi siinä on mehiläisvahaa sekä suomalaista hunajaa.

Ingredients (sisältö): sodium olivate (oliiviöljy), aqua (vesi), sodium cocoate (kookosrasva), mel (hunaja), beeswax (mehiläisvaha), parfum (tuoksuöljy), hexyl cinnamal*.   *esiintyy tuoksuöljyssä

Paino pakattaessa n. 80 g        

Osta tästä!

 

Tumma sointuTumma sointuTumma sointu

Kahvi-suklaasaippua poistaa lian, hajut ja kuorii kevyesti kahvinpurujen avulla. Siinä on käytetty ylellisen hoitavaa kaakaovoita. Väriä ja tuoksua tuo kaakaojauhe.

Ingredients (sisältö): coffee (kahvi), sodium olivate (oliiviöljy), sodium palmate (palmuöljy), sodium coconate (kookosöljy), sodium cocoa butterate (kaakaovoi),sodium castorate (risiiniöljy), coffea arabica powder (kahvijauhe), theobroma cacao powder (kaakaojauhe), parfum( tuoksuöljy)

Paino pakattaessa n. 85 g

Osta tästä!

 

Raikas duuriRaikas duuriRaikas duuri

Suolasaippua puhdistaa, kosteuttaa ja desinfioi ihoa. Merisuola tasapainottaa ihon bakteerikantaa ja voi vähentää näppyjen syntymistä. Saippuassa käytetään karkeaa merisuolaa, joka antaa rouhean ulkonäön. Muutaman pesukerran jälkeen saippua on siloinen ja hyväilee käsiä. Tuoksuu vienosti sitrukselle.

Ingredients (sisältö): sodium chloride (merisuola), sodium olivate (oliiviöljy), sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), sodium castorate (risiiniöljy), parfum (tuoksuöljy), ci77492 (väri), limonene*, linalool*     *esiintyy tuoksuöljyssä

Paino pakattaessa n. 100 g

Osta tästä!

 

Polkka-saippuaPolkka-saippuaPolkka

Polkka-saippua tuoksuu raikkaalle piparmintulle, aivan kuin polkkakarkki. Sopii käytettäväksi vaikka tanssi-illan päätteeksi! Kuviointi on eläväinen ja vaihtelee saippuoittain tehden niistä yksilöitä.

Ingredients (sisältö): sodium olivate (oliiviöljy), sodium coconate (kookosöljy), aqua (vesi), sodium rapeseedate (rypsiöljy), sodium castorate (risiiniöljy), parfum (tuoksuöljy) CI 77891, CI 77491 (värit), limonene*, cinnamal*, eugenol*,   *esiintyy tuoksuöljyssä

Paino pakattaessa n. 85 g

                                                                                 Osta tästä!

TempoTempoTempo

Tempo-saippuassa yhdistyvät seetrin ja patsulin metsäiset tuoksut. Käy siis hyvin sekä miehille, että naisille. Pesee hyvin samalla hoitaen ihoa. Värjäämiseen on käytetty luonnosta saatavaa alkannan juurta.

Ingredients (sisältö): sodium olivate (oliiviöljy), sodium palmate (palmuöljy), aqua (vesi), sodium coconate (kookosöljy), sodium cacao butterate (kaakaovoi),sodium castorate (risiiniöljy), cedrus atlantica oil (seetripuu eteerinen öljy), parfum (tuoksuöljy), bentzyl benzoate*, alkanna tinctorial root (alkannan juuri),CI 77891, (väri),   *esiintyy tuoksuöljyssä

Paino pakattaessa n. 85 g              

                                                                                             Osta tästä!

 

Valssi-saippuaValssi-saippuaValssi

Valssi-saippua tuoksuu huumaavasti vadelmalle ja pesee hellästi hoitaen. Väritykseltään se on valkea-viininpunainen.

Ingredients (sisältö): sodium olivate (oliiviöljy), aqua (vesi), sodium coconate (kookosöljy), sodium rapeseedate (rypsiöljy), sodium castorate (risiiniöljy), parfum (tuoksuöljy) CI 77891, CI 77491 (värit),  *linalool *esiintyy tuoksuöljyssä

Paino pakattaessa n. 85 g

Osta tästä!